Aanbod

WhatsApp Image 2019-09-13 at 11.37.24

Jonathan Runherd, studiekeuzecoach

Ik heb de opleiding psychologie afgerond aan de universiteit Utrecht, maar dat was niet mijn eerste studie. Na de  middelbare school ben ik de opleiding tot basisschoolleraar gaan doen, maar kwam er na een half jaar achter dat dit niet voor mij was weggelegd en ik stopte. In het half jaar daarna kwam ik erachter dat ik veel te weinig had georiënteerd op  welke studies er allemaal waren, omdat ik voor mijn gevoel zo zeker was van mijn keuze om meester te worden. Tijdens het doen van mijn opleiding psychologie ontdekte ik dat ik het heel leuk vind om met mensen na te denken over wat ze willen met hun leven en hoe ze dat kunnen bereiken. Ik ontdekte dat ik mensen verder kon helpen door het stellen van de juiste vragen, om ze te laten nadenken over dingen waar ze nog niet eerder over hebben nagedacht. Tijdens mijn studie heb ik mensen geholpen met hun studie- en loopbaankeuze, en heb daarbij een methode ontwikkeld die snel en doelgericht is.  

Met YONA kan ik studiekeuzecoaching aanbieden waar er wordt stilgestaan bij wie je bent en wat je kan en wil. We gaan daarna samen goed kijken naar hoe je dat praktisch kan koppelen aan een plek op de arbeidsmarkt, en welke studie daar bij past. 

Yona studiekeuzecoaching

Ben je van plan om een HBO of universitaire opleiding te gaan doen, maar weet je nog niet welke, help ik je graag verder. De studiekeuze coaching die YONA aanbiedt bestaat uit 3 of 4 sessies van ongeveer een uur. Na afloop krijg je een verslag waarin je vooruitgang en de resultaten worden weergegeven. De prijs hangt af van de locatie van de sessies:

Begeleiding bij mij thuis

De sessies vinden plaats bij mij in IJsselstein

€250

Begeleiding bij jou thuis of op school

De sessies vinden plaats bij jou thuis of op school

€320

Neem contact op